شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

يوسفي: با وجود ۵ سد بزرگ، ٧٠٠ روستا و ٢۵ شهر خوزستان دچار تنش آبي هستند

به مجله تخصصي لوازم برقي و خانگي مدرن خوش آمديد

يوسفي: با وجود ۵ سد بزرگ، ٧٠٠ روستا و ٢۵ شهر خوزستان دچار تنش آبي هستند

۷ بازديد

اهواز ، نماينده مردم در مجلس ، با تأكيد بر ضرورت رهاسازي آب در خوزستان و جبران خسارت مردم ، خواستار اتمام هر چه سريعتر پروژه هاي تأمين آب آشاميدني در اين استان شد و گفت: “فرياد مي زند با وجود 5 سد بزرگ ، 5 روستا و 15 شهر فشار آب دارد. مجتبي يوسفي …

يوسفي: با وجود ۵ سد بزرگ، ٧٠٠ روستا و ٢۵ شهر خوزستان دچار تنش آبي هستند https://d77.ir/يوسفي-با-وجود-۵-سد-بزرگ،-٧٠٠-روستا-و-٢۵-ش/ دنياي 77 Thu, 22 Jul 2021 00:48:09 0000 اقتصاد و مالي https://d77.ir/يوسفي-با-وجود-۵-سد-بزرگ،-٧٠٠-روستا-و-٢۵-ش/ اهواز ، نماينده مردم در مجلس ، با تأكيد بر ضرورت رهاسازي آب در خوزستان و جبران خسارت مردم ، خواستار اتمام هر چه سريعتر پروژه هاي تأمين آب آشاميدني در اين استان شد و گفت: “فرياد مي زند با وجود 5 سد بزرگ ، 5 روستا و 15 شهر فشار آب دارد. مجتبي يوسفي …

اهواز ، نماينده مردم در مجلس ، با تأكيد بر ضرورت رهاسازي آب در خوزستان و جبران خسارت مردم ، خواستار اتمام هر چه سريعتر پروژه هاي تأمين آب آشاميدني در اين استان شد و گفت: “فرياد مي زند با وجود 5 سد بزرگ ، 5 روستا و 15 شهر فشار آب دارد.

مجتبي يوسفي در گفت وگو با دنياي 77 اظهار داشت: متأسفانه در سال هاي گذشته و به ويژه سال گذشته ما به بحران مديريت آب و نيرو در مجلس اشاره كرديم و اكنون شاهد پروژه هاي غيرحرفه اي انتقال آب از شعبه هستيم. من از آقاي اردكانيان كه خود را متخصص مشكلات آب مي داند متعجب شدم. او جهان را توجيه مي كند در كجاي زمين آنها 25 شركت فولاد در صحرا ايجاد مي كنند و هزاران كيلومتر آب را براي استقرار در آنجا انتقال مي دهند؟ به اين ترتيب ما اكولوژي منطقه را مختل مي كنيم. همين اتفاق در درياچه اروميه افتاد و آن را به درياچه نمك تبديل كرد و سرانجام 5 استان تصرف شد.

اين عضو هيئت رئيسه مجلس خود با اشاره به اينكه طي 15 سال گذشته چيزي به نام ريزگردها در جنوب كشور و خوزستان وجود نداشته است ، يادآور شد: خوزستان به سادگي تمدن بشري بود. بين النهرين و دشت هور كه از ايران تا مناطقي از عراق و سوريه امتداد داشت. اين سو mis مديريت منابع آب است و مردم آن را مي بينند. در سال 1986 ، ما شاهد يك سيل خود ساخته وزارت نيرو با عدم مديريت منابع و عدم افشاي منابع آب بوديم زيرا آنها مي خواستند بگويند خوزستان داراي منابع آب مازاد است و تغيير مكان داده است.

يوسفي افزود: “ما هنوز مصاحبه سالها و 2 سال برخي از مقامات وزارت نيرو و آقاي كلانتري را به خاطر نداريم كه گفته اند خوزستان تا 50 سال آينده كمبود آب نخواهد داشت. خوب ، حالا جواب مردم را بده : بزرگسالان از فشار آب شديدي رنج مي برند و در 25 شهر با مشكلات شديد آب آشاميدني روبرو هستند. اينها نشانه هاي سو mis مديريت است. 3 روستاي جنوب خوزستان از كمبود آب و كم آبي رنج مي برند ، دام هاي انسان در حال نابودي است و معيشت كشاورزان و شبانان در معرض خطر هستند

وي در ادامه يادآور شد: در سال 61 در اهواز ، شادگان ، بندر امام ، ماهشهر ، آبادان و خرمشهر يك متر فاضلاب وارد خانه و زندگي مردم شد ، مردم حق شكايت از من را دارند ، اين افراد هميشه فرماندار و حافظ منافع كشور بودند. آيا مي خواهيم مناطق شرقي كشور و برخي مناطق سيستان ، بلوچستان و خراسان جنوبي در غرب كشور نيز خالي از سكنه شود؟ و سپس هزاران كرور براي حفظ مرز صرف كنيد؟ اين سياست غلط چيست؟

نماينده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: “من به عنوان يك خادم مردم انتظار سفر گسترده برخي معاونان وزير بدون اختيار را ندارم.” اميد است كه دولت منتخب انتظار داشته باشد مردم و رئيس جديد قوه قضائيه در اين زمينه اقدامي انجام دهند. دادگستري را در كنار گذاشتن اقدامات گذشته كه به مردم آسيب رسانده است ، درگير كنيد. سيل سال 1999 و باران هاي 1997 ، 1999 ، 1998 و 1999 زندگي مردم را از بين برد و هنوز غرامت متعلقات آنها پرداخت نشده است. با برخي از مديراني كه اشتباهات و خطاهاي آنها اثبات شده است بايد برخورد شود. از جمله ، اما اين اتفاق نيفتاد ،

سرانجام يوسفي در مورد راه حل كوتاه مدت بحران خوزستان گفت: “اول آزاد سازي آب است تا به جان انسان و دام آسيب نرسد و معيشت آنها ديگر به خطر نيفتد. مسئله بعدي اين است كه آيا پروژه ها در سال آينده انجام مي شود؟ روشي حرفه اي و محرمانه. بايد توسط متخصصان و افراد مورد قضاوت قرار گيرد. در كجاي دنيا مي توان استاني را از دشت به بياباني تبديل كرد كه مي تواند كوير يك كشور را به چراگاه تبديل كند؟ اين سياست اشتباهي است كه شاهد آن هستيم. بعدي چيزي كه براي جبران خسارت مردم است. مردم به دليل سيل سال 1998 نااميد شده اند. آنها غرامت كامل خود را دريافت نكرده اند. ما اميدواريم كه پروژه هاي تأمين آب آشاميدني مردم استان در اسرع وقت به پايان برسد.

سرانجام ، عضو هيئت رئيسه مجلس افزود: “جاي تأسف است كه مردم و ميليون ها تله آبزي در هورالعظيم از بين رفته است. متاسفانه 5 سد بزرگ و 700 دهكده وجود دارد. در خوزستان و 25 شهر فشار آب وجود دارد. “” اميد ما اين است كه دولت آينده و قوه قضائيه يكبار براي هميشه با مجرمان برخورد كنند. “
انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.